RigtigHundemad - også til Rigtige Katte

Butikken RigtigHundemad Greve blev etableret den 15. nov. 2007.

I september 2009 blev cykelskuret for trangt, og vi sprang ud i den store verden.
I dag er vi landet på Greve Strandvej 16, hvor vi er en del af det blomstrende butiksliv, der præger Greve Strand. Og vi elsker at være her! Med stranden på den anden side af vejen, ligger butikken på den oplagte hundelufterrute, så vi hver dag får lov til at hilse på vores logrende venner, som altid kigger ind til en godbid. Også selvom der ikke lige skal købes noget i dag. Godbidden skal hunden i hvert fald ikke snydes for!

Der er parkeringspladser foran butikken, og skulle de være fyldt, er man velkommen til at holde på parkeringspladserne bag ved butikken.

Vildmedhundemad.dk er RigtigHundemad Greves webshop, hvorfra du kan bestille alle vores tørvarer. Vi har desværre ikke mulighed for at sende vores frostvarer ud, men vi arbejder naturligvis på sagen.

RigtigHundemad Greve fører fuldt RigtigHundemad-sortiment plus lidt lækkert tilbehør. Vi vil løbende gøre tilbehøret tilgængeligt på webshoppen. I mellemtiden vil det glæde os at se dig i butikken; vi rådgiver alle kunder i kost og ernæring til hund og kat. 

Vil du følge med i vores hverdag i butikken, nyheder, tilbud, arrangementer og meget mere, så giv os et like på Facebook

Kontakt os på greve@rigtighundemad.dk - eller 2670 6265

Normale åbningstider:

Mandag til fredag 11-18

Lørdag 10-14

Søn - og helligedage lukket - se nærmere info omkring lukkedage på facebook eller ring gerne, hvis du er i tvivl.