Fordi vi er vilde med MAD!

Vi hos Vild Med Hundemad vil gerne gøre ingredienslisten på tørfoderposen mere gennemskuelig for dig, så du kun skal bekymre dig om smagen. Vi har fravalgt racespecifikt-tørfoder, for i sidste ende handler det om rigtig mad i de korrekte mængder.

Vi har testet alle produkterne på vores egne dyr. Og de er jo godt vandt og dermed utroligt selektive. Alle vores favoritter finder du her på vores shop.

Vores mission er at gøre en forskel for alle de hunde og katte, som i dag fodres med majsgluten, fjer og cellulose - og det, der er værre! Og som du som hunde- eller katteejer ofte betaler alt for mange penge for.

Vi mener, at med ærlighed kommer man længst, så i bund og grund kan vi kalde alle vores produkter for 100% ÆRLIGE. Alle vores produkter er det, de udgiver sig for at være - og intet andet! Med respekt for råvarerne og de dyr, som er blevet til mad. Vi tror på, at der er bedre at finde kilden til sundhed frem for at betale dyrlægen for at behandle allergier, som oftest er foderrelaterede. Derfor har vi lavet vildmedhundemad.dk, så det bliver nemmere for dig som kæledyrsejer, at finde frem til det, der er bedst for netop din bedste ven. Vi lover dig, at du får rigtig meget mad for dine penge.

Mange kærlige hilsner
Vild Med Hundemad - Fordi vi er vilde med hunde. Og mad (og katte..). Og dyr.